Online cégkivonat letöltés otthonról

Cégkivonat

Az elmúlt pár évben sokan megismerhették a home office fogalmát, különösen az irodai dolgozók. Sokan a pandémia után is home office-ban maradtak, mert sok cég rájött, hogy nem szükséges a hatékony munkavégzéshez a személyes megjelenés a munkahelyen.

Sokan kényszerültek átállni az otthoni munkavégzésre, amivel egyébként sok időt is spórolhatnak meg az emberek maguknak, hiszen nem kell utazni a munkahelyre, ami eleve időrabló dolog.
A home office munkavégzéssel párhuzamosan sokak számára előtérbe került az eddig nem ismert céges online szolgáltatások használata is. Bár az ügyfélkaput már nyilván előtte is sokan használták, de nyilván még inkább előtérbe került ez a szolgáltatás az utóbbi években.
Ma már csak pár kattintással megoldható egy cégkivonat letöltés egy erre specializálódott weboldalról. Az ilyen letöltött cégkivonatok, amelyek digitális aláírással is el vannak látva, tökéletesen megfelelnek a legtöbb helyen, így pl bankban, vagy bizonyos pályázatok benyújtásánál. Szóval nem kell közjegyzőhöz szaladni, várni és csomó plusz pénzt kiadni azért, hogy a közjegyző hitelesítse a cégkivonatot. E mellett több más szolgáltatás is elérhető az interneten, így már letölthetünk földhivatali tulajdonlapot, vagy épp online beszerezhetünk adóigazolást is.

Megosztás