HTML oktatás

Webfejlesztés

Ha érdekle a weboldalak világa, és szívesen megtanulnád a HTML programozást, akkor tudnod kell, hogy erre többféle lehetőséged van. Nézzük csak melyek ezek.

Tanulj könyvből!
Rengeteg szakkönyv kapható, így van természetesen HTML könyv is bőségesen. Érdemes könyvesboltban választani, ahol bele is tudsz lapozni egy kicsit. Így láthatod, hogy milyen stílusban, mennyi illusztrációval készült, és így kaphatsz egy első benyomást is az egészről.
Sokan bele is olvasnak a könyvbe. Lehet, hogy ezt Neked is érdemes megtenni. 2-3 oldal elolvasása gyorsan megy, és látod, hogy tetszik-e az a stílus.

Tanulhatsz online is!
Rengeteg online tananyag érhető el, ahol a HTML alapok elsajátíthatók. Érdemes rákeresni, és körülnézni több szakmai weboldalon, sőt még a Youtube-on is, mert igazán látványos, és hasznos oktató videók találhatók rajta. Persze sok csak angol nyelven érhető el, így előny, ha beszélsz angolul.

Tanulj tanfolyamon!
Igen, vannak klasszikus HTML tanfolyamok, amikre befizethetsz, és ha rendszeresen bejársz az előadásokra, akkor elsajátíthatod ezt a tudást.

Megosztás