Férfi vagy nő legyen a barber?

Barber

Ha nincs jól megszokott barber, akihez járni szoktál, akkor egy új barber kiválasztásánál a döntés egyik szempontja az is lehet, hogy férfi vagy nő legyen az illető.

Alapvetően nemtől függetlenül minden barber ugyanazt a képzést kapja, ebben nincs különbség. Az, hogy milyen rutinja, tapasztalata van, az meg ugyancsak független a nemektől.

Szóval akkor mi lehet a fő ok, hogy férfi vagy nő legyen a barber, akire hajad vagy a szakállad vágását bízod? Nos a válasz, a szimpátia.

Vannak olyan emberek, akik ezt egy kifejezetten férfias programnak tartják, szívesen beszélgetnek egy férfi barberrel a hajvágás közben. Biztos jobban találnak közös témát, akár a hétvégi focimeccset, vagy más sporteseményt..

Sokan azonban nem kedvelik ha egy férfi ilyen közel kerül hozzájuk, persze csak annyira, amennyire ez a hajvágáshoz szükséges. Szóval sok férfi jobban elviseli, ha egy nő legyeskedik körülötte, Ő ér hozzá az arcához, nyakához hajvágás, vagy borotválás közben. Sőt, sokan egy nővel sokkal kötetlenebbül el is tudnak beszélgetni.

Szóval mindenki döntse el bátran, hogy férfi vagy nő legyen

Megosztás